Net als u bieden we nieuwe en innoverende vaardigheden aan

formation électrotechnique
Unieke opleidingen

Wie een van de unieke sessies in de opleidingscentra van Sadinter afrondt, ontvangt na afloop een internationaal erkend Sadinter certificaat onder label van TE Connectivity (Raychem).

Onze ervaren docenten begeleiden jaarlijks gemiddeld 300 elektromonteurs naar een hoger niveau.

Wilt u ook uw medewerkers deze unieke kans aanbieden?

Contacteer ons dan snel en ontdek alle mogelijkheden!

formation technique électricité
Individuele aandacht voor elke cursist

Elke opleidingssessie (wordt beperkt) tot maximaal 12 cursisten voor de theoretische gedeeltes en maximaal 4 tot 6 cursisten voor de praktijksessies.

Zo hebben onze ervaren docenten de mogelijkheid om elke cursist individuele aandacht te geven en bij te sturen waar nodig.

Bovendien wordt elke sessie aangepast aan uw specifieke sector en opdrachten (industrie, installateurs, studiebureaus …) zodat uw medewerkers hun opgedane kennis meteen in de praktijk kunnen toepassen.

Contacteer ons voor meer informatie.

Erkend certificaat

Wilt u uw medewerkers perfect opleiden? Meer dan een halve eeuw aan expertise in elektrotechniek ligt nu binnen uw handbereik!

Of u nu de kennis van uw medewerkers wilt bijspijkeren op het vlak van kabeltoebehoren, veiligheid, meettoestellen of gereedschap in het algemeen, of u zich vooral wilt toespitsen op theorie of praktijk of een combinatie van beide, in halve of volledige lesdagen: in onze professioneel uitgeruste opleidingscentra is het allemaal mogelijk.

VERDER GAAN WAAR ANDEREN STOPPEN

Bij Omega Energietechniek wordt kwaliteit naar een hoger niveau gebracht! Zo kunnen inspecteurs worden opgeleid volgens de SCIOS inspectieregelingen, een Nederlands geaccepteerde standaard. Bij Omega Energietechniek kunt u terecht voor opleidingen op Scope 8 – 10 – 12, maar ook voor de opleiding tot Erkend Zonnestroominstallateur!

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Selecteer alle manieren die u zou willen horen van Sadinter :

     

We gebruiken Mailchimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw gegevens voor verwerking zullen worden overgedragen aan Mailchimp. Lees hier meer over de privacypraktijken van Mailchimp.

Algemene Verkoopsvoorwaarden