Net als u moeten we uitblinken en innovatieve oplossingen op maat bieden

Raadpleeg onze Oplossingen brochure
Oplossingen op maat

Maar bovenal onderscheidt Sadinter zich door zijn uitzonderlijke dienstverlening en oplossingen op maat. Uiteraard vindt u alle mogelijke losse onderdelen in onze handige catalogus.

Maar waarom zou u niet kiezen voor een kant-en-klare, door onze experten samengestelde oplossing die u enkel nog hoeft te installeren?

Steeds meer klanten kiezen vandaag voor deze optie. Het bespaart hen immers veel tijd die zij kunnen besteden aan waar ze goed in zijn: de installatie. Bovendien ontwerpen we al onze samengestelde oplossingen volledig op maat van uw project, zodat uw installatie vlekkeloos en snel verloopt. Met een tevreden klant tot gevolg.

Oplossingen op maat

Sadinter stelt meer dan een halve eeuw ervaring tot uw beschikking.

Op het gebied van elektrische ditributienetwerken beschikt Sadinter over een know how gaande van de kabelvoorbereiding tot de aansluittechniek, het ontwerpen en samenstellen van kasten, de beveiliging en de kWh-meting.

Dankzij onze expertise zijn we in staat om complete oplossingen te ontwikkelen die volledig aangepast zijn aan uw behoeften.
Ons doel is om uw leven te vereenvoudigen en zo bij te dragen aan de tevredenheid van uw klanten.

Enkele voorbeelden van oplossingen die wij voor U samenstellen: meetgroepen en meterkasten, laagspanninsborden, laadpalen voor elektrische voertuigen,…

Balise ALT
Kies voor kwaliteit en service

Sadinter stelt meer dan een halve eeuw aan ervaring ter beschikking. Onze expertise in transport en distributie van elektriciteit, beveiliging, installatie, fabricage en onderhoud is werkelijk uniek in de Benelux. Maar dat is niet de enige reden waarom onze vaste klanten steeds opnieuw voor ons kiezen.

Bij Sadinter bent u zeker van de kwaliteit van onze producten. Al onze producten worden uitvoerig door ons getest. Enkel de producten van de beste kwaliteit worden in ons gamma opgenomen.

Ons productgamma staat dan ook bekend als één van de beste en meest volledige op de markt.

Benieuwd welke producten bij u passen?

Of wilt u ze graag eens uitproberen, volledig vrijblijvend en met het deskundige advies van een van onze experts erbovenop? Vraag dan een workshop aan op uw locatie.

We komen u met plezier ons materiaal demonstreren. Zo bent u zeker dat uw medewerkers het materiaal volledig correct gebruiken, en kunt u uw klanten een perfecte kwaliteit garanderen.

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Selecteer alle manieren die u zou willen horen van Sadinter :

     

We gebruiken Mailchimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw gegevens voor verwerking zullen worden overgedragen aan Mailchimp. Lees hier meer over de privacypraktijken van Mailchimp.

Algemene Verkoopsvoorwaarden